Projects

West Ardnamurchan Community Garden – 2019

Beheer en ontwikkeling van 0.5 hectare biologische gemeenschaps tuinderij in Noord-West Schotland. Productie van groente en fruit, met afzet in de vorm van pakketten en lokale marktkraam. Verbetering van het teeltplan en optimalisatie van productie.

Management and development of 0.5 hectare organic community market garden in North-West Scotland. Production of vegetables and fruits, sales through veg bags and local market stand. Development of better crop planning and optimisation of production.

Ecosystem Restoration Camp Altiplano – 2019

Uitvoering van bodem en water behoud en herstel maatregelen op een regeneratief landbouw project op La Junquera in Murcia, Spanje. Onder andere: inheemse boom en struik aanplant, strokenteelt, biologische moestuin onderhoud, afval compostering en duurzaam bouwen

Implementing soil and water conservation measures, planting native trees and shrubs, taking care of vegetable garden, composting waste and eco-building on a regenerative agriculture project at La Junquera, Murcia, Spain.

Organic Research Centre, Elm Farm – 2018

Onderzoeker naar het effect van gewas diversificatie en vee begrazing op de bodemvruchtbaarheid en de rol van de bodem in de agrarische bedrijfsvoering.

Researcher into the effect of crop diversification and livestock incorporation on the health of the soil and its role within a farming system.

Saba Conservation Foundation – 2017

Onderzoek naar het aanbrengen van bodem behoud maatregelen in Saba, Nederlands Caribisch gebied.

Assuring the adoption of soil conservation measures on Saba, Dutch Caribbean.

Acequia Real del Júcar – 2017

Ontwikkeling van mogelijkheden voor biologische landbouw in een gangbaar bemest druppelirrigatie systeem in de Valencia provincie, Spanje.

Development of possibilities for organic agriculture in fertilized drip irrigation systems in the Valencia province, Spain

Genneper Hoeve – Youth

Opgegroeid op biologisch-dynamisch gemengd bedrijf met melkvee, tuinbouw en akkerbouw. Verantwoordelijk voor het voeren en verzorgen van koeien, kalveren, kippen, lammeren en varkens. Verschillende werkzaamheden met tractor en machines op de akker en in natuurbehoud. Tijdens deze activiteiten werkte ik als leidinggevende met stagiaires en zorgvragers.

Milking cows and assisting with calving, taking care of chickens and pigs, and carrying out various activities with tractors and agricultural machinery. Supervising interns and people with special care during farm work and nature conservation